Szolgáltatások Biokandallók Kandallók Bio-alkoholos

 
 
www.biokandallo-bioalkohollal.hu
 
 
 

Bevásárló kosara

Ugrás a bevásárlókosárhoz
Jelenleg üres a bevásárlókosara.
 

Szolgáltatások

Amennyiben nálunk nem találja meg az elképzelésének megfelelő dizájnú bioetanol kandallót, akkor egyszerűen küldjön nekünk arról egy képet (folyóiratból szkenelt, internetes oldalról letöltött vagy az Ön által készített vázlatot), amelyek alapján elkészítjük álmai kandallóját.

Az Önök részére egyedülálló bioalkohol terméket fejlesztettünk ki, ami semmilyen kellemetlen szagot nem áraszt égés közben - ezt nem mindegyik fajta bioalkoholról lehet állítani.

Az általunk ajánlott, képzőművészeink által kézzel gyártott, kerámiából készült "fahasábokat" nehezen különbözteti meg majd a valódiaktól.

Kandallóinkhoz olyan tartozékokat mellékelünk, amelyeket más gyártók nem kínálnak:
  • függesztett és szabadon álló, sarok kivitelű kandallókat minimális pótdíjért készítünk,
  • függesztett kandallókhoz saroktartó konzolt adunk,
  • szabadon álló kandallót sarok kivitelben is gyártunk,
  • szabadon álló kandallóknál a fából készült korpuszt vásárlónk igénye szerinti színben kivitelezhetjük bútorai színének megfelelően, ehhez bemutatóként csak egy bútor-mintadarabot kell megküldenie (ajtó, polc, egy bútordarab), amit a megrendelt kandallóval együtt visszaszállítunk majd Önnek.

Komoly érdeklődés esetén a grillt akár Önnél otthon is bemutathatjuk

Általános Szerződési Feltételek

Az esetben, ha dizájn szempontbol nem felel meg Önnek a nálunk vásárolt bioetanolos kandalló, akkor budapesti üzletünkben ki lehet cserélni, amenyiben Ön visszaszálitja nekunk a vásárolt kandallót, amely persze nem volt üzemeltetve és az eredeti csomagolásba van vissza helyezve - ezen kandalló helyett választhat ugyanolyan, vagy drágább darabot.

E-mail-es rendelés esetén az esetlegesen felmerülő problémákat az alábbi telefonszámon tudjuk orvosolni: +36 70 509 5418

Amennyiben 27 (vagy több) liter bioetanolt rendel egyszerre, a házhozszállítás díját átvállaljuk, így az ingyenes Önnek.